زندگی نامه :





با نام ویاد خدای رحمن:
این نوشته در بخش های با عناوین :
جزئیات شخصی ، پروفایل شخصی، تحصیلات و توانایی های علمی ، سوابق شغلی، انتشارات و مقالات، سایر اطلاعات، علایق و معرف ها دسته بندی شده است.
جزئیات شخصی
نام : عارف
نام خانوادگی: عظیمی عدیل
نام پدر: شیخ محمد موسی تقدیسی .
نام مادر: رضوان ابراهیمی.
خواهران:  چهار خواهر  عاقله عظیمی، شفیقه عظیمی، نجیبه عظیمی و زبیده عظیمی.
برادران : دو برادر محمد شریف عظیمی ماستر رشته اقتصاد از کشور ایران، مهدی عظیمی دانش اموز مکتب لیسه شهید بصیر بغرا.
نام پدر کلان پدری: سعید قدم.
نام پدر کلان مادری: محمد ابراهیم وکیل.
تاریخ تولد : 10/11/1368
محل تولد : ولایت غزنی ولسوالی  مالستان- قریه بغرا.
تحصیلات : لیسانس از رشته کمپیوتر ساینس دانشگاه تعلیم و تربیه کابل.
تاهل : مجرد
آدرس فعلی : دشت برچی قلعه نو- ناحیه سیزدهم کابل افغانستان.
شماره تماس:   + 93 (0) 776 806 824
ادرس ایمیل : arif_azimi71@yahoo.com  و  arifazimi14@gmail.com
پروفایل شخصی
عارف عظیمی فرزند زنده یاد شیخ محمد  موسی تقدیسی، متولد 10 دلو 1368 روستای بغرا (بالا)،ولسوالی مالستان، ولایت غزنی تحصیل کرده رشته علوم کامپیوتر و آی تی است. پدرش روحانی و عالم دینی بود، تحصیلاتش را در مدرسه زادگاهش نزد استادان از قبیل " استاد نجفی مالستانی" به پایان رساند و سال های متمادی ؛ تا آخرین لحظات حیات به تدریس و آموزش فرزندان دیارش مشغول بود .عارف عظیمی خواندن و نوشتن را پیش پدرش در خانه آموخت و بعدا در مدرسه محلی زادگاهش نزد روحانیون همان منطقه به آموزش ادامه داد؛ استادان اش در این دوره اشخاص زیر اند:
آقایان: ملا بندی شاه کریمی(قاعده بغدادی)، استاد ابوزر(حافظ و پنج گنج)، استاد شفق(صرف میر)، آستاد فصیحی(صرف میر)، استاد رضایی(مراح) بودند.از هم صنفان این دوره اش دوستان و خوبان گرامی اقایان رو ح الله نوری، حسین داد جمشیدی و علی جان حسنی بودند که اکنون هیچ یک از ان ها در افغانستان نیستند و در کشورها ی خارج به سر می برند. او استادانش را دوست دارد و به ان ها احترام می گزارد و دست اوردهای علمی و فرهنگی اش را مرهون زحمات پدر و مادر مهربانش و تشویق و یاری برادران و خواهرانش و استادانش می داند که او را اموزش دادند و زمینه اموزش را فراهم کردند . بعد از یک تغییر ودیگر گونیکه در سیستم های اموزشی پدید اممد و دروازه مکاتب دولتی و غیر دولتی  به روی دانش آموزان بازشد برای اولین بار در  صنف دوم مکتب توحید بغرا قبول شد و تا مدت زمان کوتاهی شاید  مدت 6 ماه اموزش دید وبعد به دلایل نامعلوم  مکتب تعطیل شد و دو باره به اموزش در نزد روحانی قریه اش ادامه داد. او ازاین دوره به یاد دارد که شاگرد صنف دوم بود کتاب های ایرانی را به ان ها اموزش می دادند و عنوان یکی از دروس کتابش "گوجه فرنگی " بود ؛ که برای هم صنفانش می خواند و هم صنفانش او را تعقیب می کردند ؛ نیز درس های خود را همین گونه با تاخیر و سکته خوردگی مداوم ناشی از وضعیت اجتماعی و محیطی ادامه داد و بعد این مکتب به قریه های نوجوی، بیوا، وبازار بیوا انتقال یافت. بعد از سروپا گرفتن دولت افغانستان مکاتب دوباره اغاز به کار کردند او در صنف هشتم مکتب لیسه عالی شینیه ده که نام سابق اش لیسه شهدا بود شامل شد و تا صنف دوازدهم به اموزش در همان مکتب پرداخت و بالاخره در سال 1386 ه.ش از هما ن مکتب فارغ گردید.بعد از فراغت و شرکت در امتحان کانکور موفق به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی عالی گردید. درهمین دوره تحصیلات عالی دقیق در سال دوم دانشگاه (1389 ) متاسفانه پدر بزرگوارش را از دست داد  و این حادثه را یکی از تلخ ترین دوره زندگی اش می خواند و پدر را نعمت بزرگی می شمارد که خدای رحمان توفیق زندگی کردن در سایه رحمت و مهربانی اش را به او اعطا نکرد . اینک معلومات لازم را در باره این فرزند مالستانی در بخش های بعدی بخوانید.
تحصیلات و توانایی های علمی
دوره ابتدایی خواندن و نوشتن را از پدرش در خانه گرفته تا رفتن به  مدرسه های محلی؛ زادگاهش اموخت.
دوره اموزش ابتدایی را در مکتب توحید بغرا سپری کرد همراه با تاخیر و سکته های چندین باری .
دوره اموزشی متوسطه و لیسه را در مکتب لیسه عالی شینیه ده به پایان رساند وبعد از فراغت از این مکتب در سال 1386؛ سپس با شرکت در امتحان سراسری کانکور سال 1386-1387 با کسب 230 نمره موفق به راه یابی و ادامه تحصیلات در مقاطع تحصیلی عالی گردید و دوره تحصیلات عالی را در رشته علوم کامپیوتر و ای تی دانشگاه تعلیم وتربیه کابل به درجه لیسانس به پایان رساند. در کنارتحصیلات رسمی اموزش های دیگری را نیز دیده است که در ادامه تفصیل داده می شود:
‌أ-             دوره شش ماهه اموزش زیان انگلیسی در مجمتع اموزشی ستاره (Star educational society) تا سطح 1 (level one) درسال های 1388و 1389.
‌ب-           دوره یک ماهه اموزش رهبری و مدیریت در موسسه اندیشه وران شهر کابل، از تاریخ 15/11/ 1392 تا 25/12/1392.
‌ج-           دوره شش ماهه اموزش ای تی پیشرفته(Advanced IT training program)  یکی از برنامه های وزارت مخابرات و تکنالوژی در دانشگاه کاروان شهر کابل از تاریخ 10/2/1393 تا تاریخ 20/ 8/ 1393.
‌د-            دوره های کوتاه مدت اموزشی چون گزارش دهی از پروسه مبارزه با مواد مخدر (دوره ابتدایی و پیشرفته) را در کمپنی سیاره اموزش دیده است.
‌ه-            برنامه اموزشی ارتقای ظرفیت یا ستاژ اداری را به مدت شش ماه در انیستیتیوت خدمات ملکی افغانستان از تاریخ 18/5/ 1393 تا تاریخ 18/11/ 1393  موفقانه به اکمال رسانده است .
سوابق شغلی
عارف عظیمی متعلم صنف دهم مکتب بود که بادر نظر داشت مقتضیات عصرش به اتفاق مردم دهکده اش به سمت معلم در مکتب به نام شهید بصیر بغرا که در زادگاه خودش موقعیت دارد؛ انتخاب شد و به تاریخ 7 سنبله سال 1384 به عنوان معلم دوره ابتدایی، درسال 1385 در دوره متوسطه و در سال 1386 در دوره لیسه یا ثانوی ایفای وظیفه نمود . نیز بایک سال تاجیل که در سال 1387 گرفته بود دوباره به عنوان معلم رسمی در این مکتب ایفای وظیفه کرد هم چنین در سال 1390 به عنوان معلم رسمی در این مکتب کار کرده است. او در مجموع دارای پنج سال سابقه خدمت به عنوان معلم در مکتب شهید بصیر بغرا است سه سال به حیث معلم اجیر و دو سال به عنوان معلم رسمی .قابل یاد اوری است که به مدت شش ماه یا بیشتر از ان در مکتب متوسطه توحید بغرا نیز وظیفه معلمی داشته است. در سال های تحصیلی در شهر کابل نیز به شغل معلمی در مکتب انبیاء ع  (13891) و در مرکز اموزشی کیهان پویا(1392-93) به صورت نیمه وقت مشغول تدریس بوده است .

انتشارات ، مقالات و فعالیت های علمی و فرهنگی
کتابی را نه نوشته است اما تصمیم دارد تا کتاب های در زمینه اموزش برنامه های کامپیوتر که تهیه وتدوین ان ادامه دارد نشر و چاپ نماید اما مقالات منتشره او به صورت رسمی از چهار مقاله بیشتر نمی شود که عبارت اند از:
مقاله اولی زیر عنوان " کاستی های اموزشی مشکلی فرا راه دانش اموزان" منتشره سال 1384 در نشریه به نام "سرنوشت" در ولسوالی مالستان.
مقاله دومی با عنوان " افغانستان سرزمین اشک ها و دردها" که اشاره به مشکلات رفت وامد از کابل تا غزنی و مالستان دارد منتشره سال 1391 در ویب سایت جمهوری سکوت با نشانی www.urozgan.org .
ارایه کنفرانس تحقیقی با عنوان " نقش جوانان در جامعه " در خانه جوانان افغانستان در سال 1393
انتخابات سرنوشت ماست، عنوان نوشته که در سال 1393 هم زمان با انتخابات نوشته و در وبلاگ اش با نشانی www.baraeifarda.blogspot.com  نشر گردیده است.
سایر اطلاعات
عارف عظیمی زمانی هم در موسسه به نام "موسسه همبستگی برای صلح ورفاه اجتماعی " یا (CPAU) عضو بوده است و در بخش های فرهنگی این موسسه همکاری داشته است.
در مجمح علمی و فرهنگی اساتیدو تحصیل کردگان مالستان نیز عضویت داشته و در نشریه به نام " روشنگر " که نشریه همین مجمع علمی است وظیفه صفحه ارای را بردوش دارد.
هم چنان عضو خانه جوانان افغانستان در کابل نیز می باشد.
علایق
از علایق شخصی او در زمینه های متفاوت می توان به نکات اتی اشاره کرد:
رنگ  : رنگ سفید، سیاه، فیروزه ای.
جاهای طبیعی : کنار دریا و باغستان.
غذاهای محلی: قورتی، نان بوته،کشکو، حلوا، اوگره دوغ،
علاقه مندی های اجتماعی: فعالیت در گروه ها و مجتمع های علمی و فرهنگی، مدیریتی و رهبری.
ورزش: فوتبال را دوست دارد.
موسیقی: به موسیقی های داود سرخوش، علی رضا افتخاری، شجریان علاقه وافری دارد.
میوه ها: سیب و انگور.
معرف ها
برای گرفتن معلومات بیشتر در مورد او می توانید از اشخاص زیر جویای معلومات شوید
استادان:
استاد قربان علی فروغ، ماستر رشته کامپیوتر و ای تی ، ساکن کابل، شماره تماس +93 (0) 778 406 625
استاد شاه ولی شهیدی، ماستر رشته کامپیوتر وای تی، باشنده شهر کابل، شماره تماس +93 (0) 776 369 755
حلیمه حسینی، ماستر رشته حقوق و علوم سیاسی، مسکونه کابل، halimahussaini@sayarastrategies.com
همکاران شغلی و اداری
نادر علی حجتی، مدیر مکتب شهید بصیر بغرا، باشنده ولسوالی مالستان قریه بغرا، شماره تماس +93 (0) 772 261 064
وحید محمودی، مدیر اموزشگاه کیهان پویا، باشنده شهر کابل، شماره تماس +93 (0) 773 232 540

با احترام
عارف عظیمی عدیل
28
دلو 
1393 کابل افغانستان

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

مبارک بادت این سال و همه سال

اعتیاد فاجعه عظیم انسانی ؛ اجتماعی